Hatay’dan çıkan lokum dünya markası olma yolunda

Gençliğinin en önemli yıllarını İskenderun’da geçiren Burak Akyürek, İstanbul’da Lokumların efendisi ismiyle dünya pazarına açılıyor.
İstanbul’da işletmeciliğini yaptığı Lokumların efendisi mekanı kısa sürede, yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı haline getirdi.
Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ve tanıtımlarla adını kısa sürede duyurmaya başaran bölgemizin genç iş insanı Burak Akyürek, İskenderun’un adını ülkemize duyurmak için elimden geleni yapacağını söyledi. Genç yaşında ticarette önemli çalışmalar yapan Akyürek, Haber ekibimize yaptığı açıklamasında İstanbul’da yaptığımız çalışmalarla önemli başarıları elde ettik, En kısa sürede de İskenderun’da şube açmayı planladıklarını, Ortadoğu başta olmak birçok pazara Türk lokumlarını ve tatlılarını gönderiyoruz. İnşallah Türkiye’nin ünlü isimlerini de İskenderun’a getirmeyi düşünüyorum dedi. İskenderun’a kısa bir ziyaret gerçekleştiren Burak Akyürek İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i Ziyaret etti.

Hatay’dan çıkan lokum dünya markası olma yolunda Hatay’dan çıkan lokum dünya markası olma yolunda Hatay’dan çıkan lokum dünya markası olma yolunda

Hatay’dan çıkan lokum dünya markası olma yolunda

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.