Arsuz’un Parlayan Yıldızı ODİN REDİ OTEL

İşletmesini turizmci Ogün Zidanoğlu’nun yaptığı ODİN REDİ OTEL Arsuz’un en güzel yerinde misafirlerini bekliyor.

Turizm sektörüne yepyeni bir boyut kazandıran işletmeci Ogün Zidanoğlu, otelcilik kalitesinin üst sınırlarında hizmet verme parolasıyla konuklarını ağırlıyor.

30 Konforlu odası ile konuklarını ağırlayan Arsuz Konacık Odin Otel misafir memnuniyeti doğrultusunda konuklarının konforunu ilk sırada tutmayı amaçlıyor.

Lobby ve odalarda kablosuz WI-FI hizmetinin ücretsiz olduğu , her odada mini buzdolabı ve tv bulunan ODİN REDİ OTEL teras katında alakart Restaurant ile gün batımı eşliğinde akşam yemeklerinin vazgeçilmesi olmaya aday .

Ogün Zidanoğlu yapmış olduğu açıklamada , Turizm mezunuyum, 28 yıllık Turizmciyim, İngilizce, Almanca, Arapça dillerini biliyorum. En son 5 yıldızlı otel genel müdürlüğü sonrası Odin Butik oteli açtım. hala işletmesi bizde. Şimdi de eski Eba oteli alıp Odin ReDi olarak normal konsepte işleteceğiz. Eşimde 5 yıldızlı otellerde kat hizmetleri müdürlüğü yaptı. Restoran işletmecisi arkadaşımız Barbaros Uydan da 5 yıldızlı otel genel müdürlüğünden gelme. Profesyonel bir ekip, yüksek kaliteli hizmet , Mutlak Misafir memnuniyeti odaklı çalışıyoruz

Vizyonumuz

Dünya Kültür mirasının birçok yapısını içinde barındıran eşsiz kentimizin almış olduğu Expo 2021 ve Unesco Dünya Gastronomi kenti ünvanı ile paralel olarak Turizmde Profesyonellik, Kalite ve Hijyen standartlarında mutlak Misafir memnuniyet odaklı, güler yüzlü hizmet sunmak.

Misyonumuz

Turizmde Profesyonellik, Kalite ve Hijyen standartlarında Misafir odaklı, güleryüzlü hizmet sunarak, Arsuz bölgesini tanıtmak, Turizme katkı sağlamak ve bölgenin lider konaklama tesisi olmak.

Arsuz’un Parlayan Yıldızı ODİN REDİ OTEL Arsuz’un Parlayan Yıldızı ODİN REDİ OTEL Arsuz’un Parlayan Yıldızı ODİN REDİ OTEL Arsuz’un Parlayan Yıldızı ODİN REDİ OTEL Arsuz’un Parlayan Yıldızı ODİN REDİ OTELArsuz’un Parlayan Yıldızı ODİN REDİ OTEL Arsuz’un Parlayan Yıldızı ODİN REDİ OTEL Arsuz’un Parlayan Yıldızı ODİN REDİ OTEL

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.