Muhasebeciler Odası Yönetimi ve Üyeleri 19 Mayıs Coşkusunu Anıt Alnında Kutladılar

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Anıt alanında düzenlenen törenlerde yer aldılar.
İskenderun Atatürk Anıt Alanında düzenlenen 19 Mayıs törenlerinde coşkulu anlar yaşanırken, Muhasebeciler Odası da Anıt alanında düzenlenen törenlerde yerlerini aldılar.
19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak Anadolu’nun bağımsızlık meşalesini yakan Baş Komutan Mustafa Kemal ATATÜRK’ün gençlerimize armağan ettiği bu önemli günün 103. yıldönümünü coşku ile kutladıklarını belirten İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar, “İSMO Yönetimi ve üyelerimiz ve çocuklarımız ile birlikte 19 Mayıs Coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.
Türk milletinin var olma mücadelesi açısından son derece önemli olan 19 Mayıs 1919 tarihinin Türkiye’nin kurucusu Baş komutan Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından Türk gençliğine armağan edilmesi büyük anlamlar taşımaktadır. Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutladığımız bu şanlı gün, milli mücadelemizin en önemli adımıdır. Türk gençliğinin, bu ilhamdan aldığı ışıkla Türkiye’mizi aydınlık yarınlara taşıyacağına ve dünyaya örnek olacak uygarlık adımları atacağına inancımız tamdır” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Muhasebeciler Odası Yönetimi ve Üyeleri 19 Mayıs Coşkusunu Anıt Alnında Kutladılar Muhasebeciler Odası Yönetimi ve Üyeleri 19 Mayıs Coşkusunu Anıt Alnında Kutladılar Muhasebeciler Odası Yönetimi ve Üyeleri 19 Mayıs Coşkusunu Anıt Alnında Kutladılar Muhasebeciler Odası Yönetimi ve Üyeleri 19 Mayıs Coşkusunu Anıt Alnında Kutladılar

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.