İskenderun Halkı Artukbey Kahveyi Beğendi

Artukbey’in Hatırına bu kahve içilir
Geçtiğimiz hafta sonu şehir merkezinde yoğun katılımla açılışı gerçekleşen Artukbey
Kahveyi İskenderun halkı çok sevdi.
75. Şubesini İskenderun’da açan Artukbey Kahveyi ziyaret eden vatandaşlar, kahvenin yanı sıra şekerleme çeşitlerine de hayran kaldılar.

Mardin’in damak lezzetini İskenderun halkı ile buluşturan Serdar Yavuz, Mahmut Yavuz, Talat Erkek ve Mustafa Avcı’nın güç birliği ile yaptığı yatırımın ne kadar yerinde olduğunu kendileri de gördükleri ilgi, alaka ve sevgi ile görmüş oldular.
Son derece nezih, ve otantik bir mekana sahip olan İskenderun Artukbey Kahveye vatandaşlar sevdikleri, eş dost ve yakınları ile gelerek, bir fincan kahvenin kırk yıl hatırına kahvelerini afiyetle yudumlamanın keyfini yaşadılar. İskenderun halkı, ülkemizde ve dünyada yerli marka olan Artukbey Kahveyi İskenderun’a getiren işletme yetkililerine de teşekkür ettiler.

İskenderun Halkı Artukbey Kahveyi Beğendi

İskenderun Halkı Artukbey Kahveyi Beğendi İskenderun Halkı Artukbey Kahveyi Beğendi İskenderun Halkı Artukbey Kahveyi Beğendi İskenderun Halkı Artukbey Kahveyi Beğendi İskenderun Halkı Artukbey Kahveyi Beğendi İskenderun Halkı Artukbey Kahveyi Beğendi İskenderun Halkı Artukbey Kahveyi Beğendi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.