Güngör; “Kadınlarımız Emek ve Fedakarlıkları İle Her Zaman Başımızın Tacıdır

Hak iş il başkanı ve Özçelik-İş sendikası İskenderun şube başkanı Mehmet Güngör , 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınlayarak, tüm kadınların gününü kutladı.
Başkan Güngör , Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şunlara yer verdi: “Bugün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Tam adıyla Dünya Emekçi Kadınlar Günü. Bilim, sanat, eğitim, spor, siyaset ve iş hayatında pek çok başarıya imza atan kadınlarımız, aynı zamanda annelik gibi üzerimizdeki emek ve fedakarlıkları ile her zaman başımızın tacıdır. Herkes bilmelidir ki, kadınlarımız, milletimizi geleceğe taşıyan temel yapı taşlarımızın başında gelmektedir.
Peygamberimiz Cennet annelerin ayağı altındadır hadisiyle kadına verilen değeri net bir şekilde ortaya koymuştur.
Dünyada ve Ülkemizde ne yazık ki, kadına yönelik şiddet, taciz ve benzeri olaylar hepimizi üzmekte ve toplum olarak bizleri derinden yaralamaktadır. Kadına yönelik her türlü şiddetin karşısında olduğumuzu bir kez daha yineliyor . Çalışan,üreten hayata sevgi ve incelik katan tüm kadınların 8 MART dünya kadınlar gününü kutluyorum dedi.

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.