Fatih Tosyalı, Sokakta yaşayan hayvanlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz

İskenderun Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için düzenli olarak besleme çalışması yaptığını açıkladı.

Kış mevsimi boyunca sokak hayvanlarının beslenme çalışmalarının aralıklarla devam edeceğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İskenderun Belediyesi olarak kış aylarında ilçemizin çeşitli yerlerinde bulunan beslenme ünitelerine yem ve mama bırakmaya devam ediyoruz. İskenderun Belediyesi olarak sokakta yaşayan hayvanlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz “ dedi.

Fatih Tosyalı, Sokakta yaşayan hayvanlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz Fatih Tosyalı, Sokakta yaşayan hayvanlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz Fatih Tosyalı, Sokakta yaşayan hayvanlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz Fatih Tosyalı, Sokakta yaşayan hayvanlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz Fatih Tosyalı, Sokakta yaşayan hayvanlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz Fatih Tosyalı, Sokakta yaşayan hayvanlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz

Önceki İçerikHatay Valiliği Hava Durumuyla İlgili Bilgi Yayınladı
Sonraki İçerikÇOCUKLARDA BADEMCİK İLTİHABI İHMAL EDİLMEMELİ!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.