15 TATİLDE KAR YAĞMASI ÇOCUKLARA YARADI

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı sona ermesi ile il genelinde kar yağışlarının etkili olmasını fırsat bilen çocuklar kar topu oynayarak tatilin tadını çıkartıyorlar.

Hatay’ın özellikle yüksek kesimleri ve merkez de son günlerde etkili olan kar yağışları hayatı olumsuz yönde etkilese de, öğrenciler kar ile hoşça vakit geçiriyorlar. Sıcak bir iklime sahip olan İskenderun’da hiç kar görmeyen minik çocukların karla tanışmaları ve bu sevinçleri ise objektiflere yansıdı. Hafta sonu kar ile uyanan minik çocuklar her yerin bembeyaz olduğunu görünce soluğu dışarıda aldılar ve kar topu oynayarak bu anın keyfini çıkardılar. Çocuklar kadar büyükler de hafta sonu tatilini fırsat bilerek karlı günlerin keyfini aileleri ile birlikte çıkarttılar.

15 TATİLDE KAR YAĞMASI ÇOCUKLARA YARADI 15 TATİLDE KAR YAĞMASI ÇOCUKLARA YARADI 15 TATİLDE KAR YAĞMASI ÇOCUKLARA YARADI 15 TATİLDE KAR YAĞMASI ÇOCUKLARA YARADI 15 TATİLDE KAR YAĞMASI ÇOCUKLARA YARADI 15 TATİLDE KAR YAĞMASI ÇOCUKLARA YARADI

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.