Özçelik İş Sendikası Şube Başkanı Güngör’den Örnek Davranış

“Ham maddesi Sadece İnsanda Olan Kan Bağışlarla Hayat Kurtarıyor”
Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve Şube Yöneticileri örnek bir insanlık görevinde bulunarak Kızılay’a kan bağışında bulundular.
Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, sağlık durumu yerinde olan herkese çağrıda bulunarak, kan bağış kampanyasına destek olmaya davet etti. Şube Başkanı Güngör, Kızılay’a Özçelik İş Sendikası olarak her zaman destek olduklarını ve bu desteklerinin sürdüreceklerini vurgulayarak özellikle pandemi döneminde çok ciddi kana ihtiyaç duyulduğunu dile getirerek dün olduğu gibi bugünde Özçelik İş Sendikası ve üyelerimiz olarak kan bağış kampanyasına destek olmanın manevi hazzını yaşıyoruz” dedi.
İskenderun Kızılay Şube Başkanı Recep Sivri, Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı
Mehmet Güngör ve Yönetimine kan bağış kampanyasına verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti.

Özçelik İş Sendikası Şube Başkanı Güngör’den Örnek Davranış Özçelik İş Sendikası Şube Başkanı Güngör’den Örnek Davranış Özçelik İş Sendikası Şube Başkanı Güngör’den Örnek Davranış Özçelik İş Sendikası Şube Başkanı Güngör’den Örnek Davranış

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.