10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzde bizi yalnız bırakmayan değerli Mülki Amirlerimize, Müdürlerimize ve siyasilerimize teşekkür ediyoruz.
İskenderun Kaymakamı İskender Yönder , İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Gelecek Partisi İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Abdülkerim Güven, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Başkan Fatih Tosyalı,’nın pasta kesme törenine eşlik eden Çocuk Eli Anaokulu sahibi Hamza Kurt, öğrencileri ve öğretmenlerinin katılımı inanın günün en güzel hediyesi oldu.
O minik elleriyle sundukları çiçek en değerli hediye.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebeti ile temsilciliğimizi ziyaret ederek bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz.

Bu vesileyle zor koşullarda görevini icra eden meslektaşlarımın günü kutlu olsun.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.