Gaziantep’te en ucuz döner, en lezzetli döner nerede yenir?

Gaziantep’in meşhur yiyeceklerinin yanı sıra dönere de rağbet arttı. Gaziantep’te yaşayanlar en ucuz döner ve en lezzetli döneri nerede yiyebileceklerini merak ediyor. Gaziantep’te en ucuz ve en lezzetli dönerin adresi İskenderun 1 Tat Kırmızı Döner…

Türkiye’nin mutfağı olarak nitelendirilen Gaziantep’in meşhur yemeklerinin yanı sıra döner en fazla tercih edilen yiyecekler arasında yer alıyor. Gaziantepliler Gaziantep’te en ucuz ve en lezzetli döneri nerede yiyeceğini merak ediyor. Ertuğrul Gazi Mahallesi Su Yolu Sokak Şahinbey Gaziantep adresinde hizmet veren İskenderun 1 Tat Kırmızı döner Gaziantep’in en ucuz ve en lezzetli dönerini sunuyor. Tavuk Döner, Et döner, Zurna Dürümün yanı sıra Tavuk İskender, Et İskender, Psikopat Döner, Et Beyti, Tavuk Beyti ve Pilav Üstü Döner ile Gazianteplilerin damak lezzetine dokunuyor. Ayrıca paket servis imkanı sunan İskenderun 1 Tat Kırmızı Döner, Gaziantep döner anlayışına İskenderun döneri ile yeni bir anlayış kattı. Lüks döner salonu, İskenderun usülü zurna döner ile dürüm dönerin yeni adresi İskenderun 1 Tat Döner Gaziantep döner salonu oldu.

İskenderun 1 Tat Kırmızı Dönere nasıl ulaşabilirsiniz?

Gaziantep’in İskenderun usülü dönercisi İskenderun 1 Tat Kırmızı Döner Gaziantep’te bir şubesi ile hizmet vermektedir. Ertuğrul Gazi mahallesi Su yolu Caddesi No:7 119/A Şahinbey Gaziantep adresinde hizmet veren İskenderun 1 Tat Kırmızı Döner müşteri memnuniyeti ile ön plana çıkmaktadır. Ayrıca 0 537 437 67 31 ve 0 537 430 76 31 numaralı telefonlardan sipariş verebilirsiniz. İskenderun dönerinin yeni adresi İskenderun 1 Tat Kırmızı Dönerde evlere servis imkanı vardır.

Psikopat döner ile Gaziantep’in lezzetlerine yenisini katan İskenderun 1 Tat Kırmızı Döner, Zurna Dürümle de Gaziantep’te İskenderun lezzetini yansıtmaktadır.

Neden İskenderun döneri?

İskenderun döneri Hatay usülü yapılan özel bir dönerdir. İskenderun’a özel olarak hazırlanan domates sosu ve özenle seçilen etiyle yapılan döner lezzet olarak diğer dönerlerden daha lezzetlidir. Sosun yanı sıra içine eklenen patates kızartması ve turşu farklı lezzetleri bir araya getirerek damak zevkinize hitap etmektedir.

İskenderun 1 Tat Kırmızı döner İskenderun’a özel döneri Tavuk döner ve et dönerin yanı sıra yine İskenderun’a özel Zurna Döner, Tavuk İskender, Et İskender, Psikopat Döner, Et Beyti, Tavuk Beyti ve Pilav üstü et döner ile buluşturuyor.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.