Yavuz Başkan Mazbatayı Alarak Yeniden Kolları Sıvadı

“Daha Çok Çalışarak, Sendikamızı Hak Ettiği Yere Getireceğiz”
Geçtiğimiz hafta sonu şölen havasında örnek bir birliktelikle 7. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştiren Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şubesinde yeniden Başkanlığa seçilen Yavuz Selim Yanık, mazbatasını aldı.

Türk Egitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Yönetimi adına 7. Olağan Genel Kurul Mazbatasını yetkililerden teslim aldıklarını ve görev dağılımını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Yavuz Selim Yanık, “El birliği ile çalışmalarımıza yılmadan yorulmadan devam edeceğiz. Eğitim öğretimde yaşanan sorunların yanı sıra öğretmenlerimizin sorunları ile her zaman olduğu gibi yakından ilgileneceğiz. Üye sayımızı da arttırmak için var gücümüzle çalışacağız. Çıkmış olduğumuz bu meşakkatli yolda Yönetim Kurulu arkadaşlarım ile birlikte görev ve sorumluluğumuzun bilinci ile hareket ederek çalışacağız” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Yavuz Başkan Mazbatayı Alarak Yeniden Kolları Sıvadı Yavuz Başkan Mazbatayı Alarak Yeniden Kolları Sıvadı Yavuz Başkan Mazbatayı Alarak Yeniden Kolları Sıvadı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.