Kıl Dönmesinde Lazer Epilasyonun Faydası

Batıklarda (Kıl Dönmesi) , Lazer Epilasyonun Faydası Nelerdir ?

EsLife Güzellik Merkezi Uzmanı Eda Üstün Arsak , kıl dönmesi ve kıl batıklarında uygulanan lazer tedavisi ile yüz güldüren sonuçlar alındığını açıkladı.

LAZER EPİLASYON BÜYÜK RAHATLIK

Güzellik Merkezi Uzmanı Eda Üstün Arsak, Halk arasında kıl dönmesi olarak bilinen pilonidal sinüs ve kıl batması rahatsızlığı nedeniyle kişilerin ciddi sıkıntılar çektiğini belirterek lazer epilasyon yöntemiyle sorunun tamamen giderilmesinin mümkün olduğunu söyledi.

Güzellik Merkezi Uzmanı Eda Üstün Arsak, konuya ilişkin açıklamasında şöyle konuştu :
“Batık yani kıl dönmesi, kılın deri içerisinde kalması, deri dışına çıkamaması durumudur. Kıl batığının belirtileri arasında; kızarıklık, şişlik, sivilce, irin tarzında şişlikler ve kahverengi lekeler görülür. Batıklarda aileden gelen bir yatkınlık da söz konusudur. Erkeklerde genellikle çene altı, boyun ve ense bölgesinde bu rahatsızlığa daha sık olarak rastlanırken, kadınlarda ise kol, bacak ve bikini bölgesinde gözlenir. Batık meydana geldiğinde lekeye dönmeden, cilt kararmadan kıl kökünün lazer epilasyonla yok edilmesi sorunun tamamen giderilmesini sağlar.” açıklamasında bulundu.

Eslife Güzellik & Kuaför Salonu

Adres : Savaş Mahallesi Şehit Pamir Caddesi Palmiye İş Hanı No: 34 Kat : 2

Telefon :  0326 613 25 42 – 0537 228 50 42

Facebook: eslifeguzellikvekuafor

İnstagram : eslifeguzellikkuafor

Kıl Dönmesinde Lazer Epilasyonun Faydası Kıl Dönmesinde Lazer Epilasyonun Faydası Kıl Dönmesinde Lazer Epilasyonun Faydası Kıl Dönmesinde Lazer Epilasyonun Faydası Kıl Dönmesinde Lazer Epilasyonun Faydası

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.