PALMİYE’DE GASTROENTEROLOJİ MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Sağlık sektöründe önemli gelişmelere imza atmaya devam eden İskenderun Palmiye Hastanesi, Gastroenteroloji Merkezi’ni hizmete açtı.
PALMİYE’DE GASTROENTEROLOJİ MERKEZİ HİZMETE AÇILDI
İskenderun Palmiye Hastanesi Gastroenteroloji Merkezi; Genel Müdür Ahmet Ahraz, Başhekim Dr. Ömer Suha Caymaz, Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Şerif Yılmaz ve hastane yönetiminin katılımıyla basın mensuplarına tanıtıldı.
“Sağlığınız için varız”
Konuşmasında, Palmiye Hastanesi’ne önemli bir merkez kazandırdıklarını ifade eden Genel Müdür Ahmet Ahraz, “Hasta memnuniyet odaklı hizmet verdiğimiz hastanemize, Gastroenteroloji Merkezini bölgemize kazandırdığımız için mutluyuz. Gastroenteroloji Uzmanımız Prof. Dr. Şerif Yılmaz ve sağlık ekibinin, nice başarılara imza atacağının kanaatindeyiz. Sağlığınız için varız ilkesiyle, büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.
“Gastroenteroloji Merkezi, bölge için büyük bir kazanım”
Gastroenteroloji Merkezi’nin bölge insanı için büyük bir kazanım olduğunu konuşmasında ifade eden Başhekim Dr. Ömer Suha Caymaz ise, “Merkezimizin, bölgenin en iyi Gastroenteroloji haline gelmesi için çalışmaları tamamladık ve önemli bir merkez inşa ettik. Bu merkezde herkesin emeği var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Gastroenteroloji Nedir?
Gastroenteroloji hakkında basın mensuplarına bilgiler veren Prof. Dr. Şerif Yılmaz, “Gastroenteroloji; yemek borusu, mide, ince ve kalın bağırsaklar, karaciğer, safra kesesi, safra yolları, pankreas işlevleri ve hastalıkları konusunda özelleşmiş bilim alanıdır. Karın ağrısı, yanma, ekşime, ağıza acı su gelmesi, ağız kokusu, yutma güçlüğü, kanlı kusma, hazımsızlık, şişkinlik, kabızlık, ishal, makattan kanama, mukuslu dışkılama, titremeli ateş, sarılık, kusma, solukluk, halsizlik, kilo kaybı, açıklanamayan kansızlık, mide ülseri, gastrit, reflü, mide fıtığı, mide kanamaları, pankreatit, siroz, iltihabi bağırsak hastalıkları, polipler, çölyak hastalığı, hepatit B,C, D, safra taşları, Obezite, kolesistit, kolanjit, mide kanseri, bağırsak kanseri, pankreas ve karaciğer kanserleri, akalazya, yağlı karaciğer hastalığı, alkolik hepatit, gastroenteroloji bilim dalının ilgi alanlarıdır” şeklinde konuştu.
Gastroenteroloji Merkezi’nde Yapılan Uygulamalar
Gastroenteroloji Merkezi’nde uyguladıkları tanı ve tedavi işlemleri hakkında bilgilendirmede bulunan Prof. Dr. Şerif Yılmaz, “Gastroenteroloji bilim alanında yapılan işlemler; endoskopi (gastroskopi), kolonoskopi, ERCP, polipektomiler (mide ve bağırsaktaki poliplerin çıkarılması), özofagus varislerine bant ligasyon veya skleroterapi işlemi, PEG açılması, gastrointestinal darlıkların dilatasyonu ve stent uygulaması, gastrointestinal kanamalara enjeksiyon ile hemostaz, karaciğer biyopsisi, mide botoksu, mide balonu, kapsül endoskopi uygulamalarını merkezimiz bünyesinde gerçekleştirmekteyiz. Bölgede örneği olmayacak kadar detaylara sahip, güzel bir altyapıyla oluşturulmuş 7 yataklı merkezimizde hastalarımız, artık şehir dışına gitmeden buradan hizmet alabilecek” dedi.

PALMİYE’DE GASTROENTEROLOJİ MERKEZİ HİZMETE AÇILDI PALMİYE’DE GASTROENTEROLOJİ MERKEZİ HİZMETE AÇILDI PALMİYE’DE GASTROENTEROLOJİ MERKEZİ HİZMETE AÇILDI PALMİYE’DE GASTROENTEROLOJİ MERKEZİ HİZMETE AÇILDI PALMİYE’DE GASTROENTEROLOJİ MERKEZİ HİZMETE AÇILDI PALMİYE’DE GASTROENTEROLOJİ MERKEZİ HİZMETE AÇILDI PALMİYE’DE GASTROENTEROLOJİ MERKEZİ HİZMETE AÇILDI PALMİYE’DE GASTROENTEROLOJİ MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Önceki İçerikHgc İskenderun Temsilciliğinden Cumhuriyet Başsavcısı Ünalan’a Ziyaret
Sonraki İçerikHatay Geneli Haftasonu Elektriklerin Kesik Olacağı Yerler Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.