Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesinden Anlamlı Plaket

“İTSO’nun adını Gururla Taşıyor, Başarı Grafiğimizi Yükseltiyoruz”
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının adını taşıyan Anadolu Lisesinin Müdürü İbrahim Bilgin, Okul Aile Birliği, Öğretmen ve öğrencileri İTSO’ya nezaket ziyaretinde bulundular.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının adını başarı ile temsil eden ve öğrencilerin başarısı için yoğun çaba sarf eden Okul müdürü İbrahim Bilgin ve öğretmenlere İTSO’da desteklerinden dolayı teşekkür ederken, öğrenciler ise İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a teşekkür plaketi sundular.
Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz her zaman için eğitime ve eğitimcilere destek verdiklerini belirterek, ”Sizlerin başarıları ile gurur duyuyoruz. Okulda verilen eğitim öğretimlerde araç ve gereçlerden en iyi şekilde faydalanmanız önemli. Oda olarak imkanlarımız ölçüsünde okullarımıza ve sizlere de desteğimiz oluyor. Sizlerin başarılarını duydukça çok mutlu oluyor ve gururlanıyoruz” dedi.
İskenderun TSO Anadolu Lisesi öğrencileri ise, derslerine daha çok çalışarak, okulun ve odanın adını başarı ile duyurmaya devam edeceği sözü verdiler.
“İskenderun TSO Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Bilgin, Okul Aile Birliği ve öğrencilerinin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Müfit Tennioğlu ve Sanem Akpınar yer aldı.

Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesinden Anlamlı Plaket Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesinden Anlamlı Plaket Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesinden Anlamlı Plaket Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesinden Anlamlı Plaket

Önceki İçerikİSTE MERKEZ YERLEŞKESİNDE AŞI İMKÂNI
Sonraki İçerikİLK ALTI AY ANNE SÜTÜ ÇOK ÖNEMLİ!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.