HBB 8 AYDA 456 BİN METREKARE PARKE YOL DÖŞEDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi kentin sosyal ve kültürel yönünün yanı sıra fiziki koşullarının da her geçen gün daha iyi hale gelmesi için tüm birimleriyle çalışıyor.
HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı, 2021 yılının ilk 8 ayı içerisinde yol yapım çalışmaları kapsamında 456 bin metrekare kilitli parke taşı döşedi. Zaman içerisinde yıpranıp vatandaşların ulaşımda sorun yaşamasına neden olan noktalarda, binlerce metrekare yola kilitli parke taşı döşeyen ekipler, kentte ulaşım rahatlığı sağlama noktasında büyük bir adım attı.
7 BİN METRE KALDIRIM YAPILDI
7 bin metre uzunluğunda engelli vatandaşların kullanımına uygun kaldırım çalışması da gerçekleştiren HBB ekipleri, hem Hatay’a yakışan düzenli bir kent görünümü elde etti hem de kente tüm vatandaşların güvenle kullanabileceği yürüme alanları kazandırdı.
350 NOKTADA BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMASI YAPILDI
Yol ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra 350 farklı noktada kaldırım onarım çalışması gerçekleştiren ekipler gelecek günlerde de çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.

HBB 8 AYDA 456 BİN METREKARE PARKE YOL DÖŞEDİ HBB 8 AYDA 456 BİN METREKARE PARKE YOL DÖŞEDİ HBB 8 AYDA 456 BİN METREKARE PARKE YOL DÖŞEDİ HBB 8 AYDA 456 BİN METREKARE PARKE YOL DÖŞEDİ

Önceki İçerikPamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Velilere Yönelik Faydalı Seminerler Devam Ediyor
Sonraki İçerikHatay’da Cumartesi ve Pazar Günü Elektriklerin Kesik Olacağı Yerler Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.