OP. DR. NİLAY KARAMAN PİŞKİNPAŞA GELİŞİM’DE

İskenderun Gelişim Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nilay Kahraman Pişkinpaşa, Gelişim Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başladı.
Alanında uygulamış olduğu tedaviler hakkında bilgilendirmede bulunan Op. Dr. Nilay Kahraman Pişkinpaşa, “Gebelik takibi ve doğum, yüksek riskli gebelikler, infertilite (kısırlık tedavisi), benign jinekoloik hastalıkların takibi ve cerrahisi (miyom, kist, rahim alınması), jinekolojik endokrinoloji (adet düzensizliği, hormonal bozukluklar), endoskopik cerrahi (laparoskopik, histeroskopi), genital estetik, ürojinekoloji (idrar kaçırma) işlemlerini, İskenderun Gelişim Hastanesi bünyesinde uygulamaya devam edeceğiz” dedi.

Op. Dr. Nilay Kahraman Pişkinpaşa kimdir?
1976, Erzurum doğumlu Op. Dr. Nilay Kahraman Pişkinpaşa, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. Op. Dr. Pişkinpaşa, Ankara Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi’nde uzmanlık eğitimini tamamladı. Ankara Etlik İhtisas Hastanesi, Ankara Zübeyde Hanım Doğumevi, Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Manisa Moris Şinasi Hastanesi, Hatay Devlet Hastanesi Doğumevi ve İskenderun Devlet Hastanesi’nde görevini başarıyla yürüten Op. Dr. Nilay Kahraman Pişkinpaşa, İskenderun Gelişim Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğinde hizmetlerine devam edecek.

OP. DR. NİLAY KARAMAN PİŞKİNPAŞA GELİŞİM’DE

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.