Köy Bahçesi Şair Yazar Türkeri’den Halka İncir İkramı

Bölgemizin En Lezzetli Kıcı İnciri Köy Bahçesinde Yerini Aldı.
Bölgemizin sevilen şair, esnaflarından Eşref Azğin Türkeri Çay Mahallesinde açtığı Köy Mahçesinde Kıcı yöresinin yöresel ürünlerini satarak adeta halka şifa dağıtıyor.
Yaz aylarının en sevilen meyvelerinden olan ve bölgemizin lezzetli incirlerinin yetiştiği Kıcı incirleri de hijyenik bir şekilde muhafaza edilerek, müşterilerine sunan Eşref Azğin Türkeri, “Doğal ürünlerin lezzeti ve faydası daha fazla. İnsanlarımıza iş yerimizde bulgurundan pekmezine, incirinden, peynirine, cevizinden bademine kadar köy ürünlerinin satışını yapıyoruz. Bizleri bilen biliyor. Gelen mutlu ayrılıyor, şifa buluyor. Yaz aylarında özellikle incir tüketilmesini tavsiye ediyorum. Çünkü incir dertlere deva bir meyve. Köy bahçemizde günlük Kıcıdan gelen taze incirimiz mevcuttur. Tüm halkımızı bekleriz. Sağlıcakla kalın” dedi.

Köy Bahçesi Şair Yazar Türkeri’den Halka İncir İkramı Köy Bahçesi Şair Yazar Türkeri’den Halka İncir İkramı Köy Bahçesi Şair Yazar Türkeri’den Halka İncir İkramı Köy Bahçesi Şair Yazar Türkeri’den Halka İncir İkramı

Önceki İçerikİçişleri Bakanı Süleyman Soylu ,Hatay’a 7 milyon lira destek sağlandı
Sonraki İçerikHADO İŞLETME İZNİNİ ALDI
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.