Meşhur Antepli Katmerci ZADEM Yeni Yerinde Hizmetinizde

Meşhur Antepli Katmerci ZADEM Yeni Yerinde Hizmetinizde

İskenderun halkına Damaklarımızın vaz geçilmez tadı ve tatlısı haline gelen Katmer tatlısını sevdiren Katmerci Zadem yenilediği iş yerinde halka hizmet hakka hizmet şiarıyla ekibi ile müşterilerine en iyi hizmeti veriyor.

“Katmerin Adına Yemenin Tadına Doyamayacaksınız”

İskenderun’da Tek olan ve başka şubesi olmayan Gaziantep’li Katmerci Zadem Bülent Ustanın ellerinde şekillenen Katmer Tatlısı başta olmak üzere diğer tatlı ve pasta çeşitleri imalattan halka taze, sağlıklı pandemi kurallarına uygun olarak maske-mesafeler de dikkate alınarak son derece hijyenik bir şekilde müşterilerin hizmetine sunuluyor.
Primall AVM Otopark karşısında yeni yerinde son derece estetik, modern iş yerine el emeği göz nurunu koyan Katmerci Zadem Bülent Özçevik, yaptığı acıkmasında; “Yenilenen iş yerimizde günlük Katmer Tatlısının yanı sıra Poğaça, simit, su böreği, Küt Böreği, Milföy böreği ve pasta çeşitleri ile hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımızın en mutlu ve özel günleri için toplu siparişlerde alınarak ekibimizle birlikte büyük bir titizlikle hazırlanarak müşterilerimize sunmaktayız” dedi.

İskenderun ve bölge halkına Katmer Tatlısını sevdiren Katmerci Zadem Bülent Usta, ile yaptığımız özel röportajda mesleği ile ilgili bilgiler verdi:
“Öncelikle Her İşte Dürüstlük ve İşini Sevmek Önemlidir”
1977 Gaziantep Şahinbey doğumluyum. Bu mesleğe 1986 yılında Gaziantep Akşam Simitte başladım. Öncelikle her işte dürüstlük ve işini sevmek önemlidir. Ben de işimi severek yaptığım için 23 yıl Akşam simitte devam ettim. Daha sonar İstanbul’da Kaşıbeyaz Restaurantta başladım ve daha sonra kendi iş yerimizi açmaya karar verdim.

Evet bir Antepli olarak neden İskenderun! Çünkü İskenderun’u seviyorum ve daha önce yaptığım ürünlerimin tadına bakan İskenderunlu vatandaşlarımızın bu tatlılardan bize de lazım demeleri üzerine benim de çok sevdiğim bir şehir olduğu için İskenderun’u seçtim. Sizlere daha lezzetli ve daha iyi hizmet verebilmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Lezzetin adı Katmerin en kalitelisini tadan müşterilerimizden aldığımız destekle her geçen gün daha da büyüyor ve güçleniyoruz.
Bizlere güvenen İskenderun halkımıza sonsuz teşekkür ediyor ve Primall AVM Otopark karsındaki yeni iş yerimize müşterilerimizi bekliyoruz” dedi.

Meşhur Antepli Katmerci ZADEM Yeni Yerinde Hizmetinizde

Meşhur Antepli Katmerci ZADEM Yeni Yerinde Hizmetinizde Meşhur Antepli Katmerci ZADEM Yeni Yerinde Hizmetinizde Meşhur Antepli Katmerci ZADEM Yeni Yerinde Hizmetinizde Meşhur Antepli Katmerci ZADEM Yeni Yerinde Hizmetinizde Meşhur Antepli Katmerci ZADEM Yeni Yerinde Hizmetinizde Meşhur Antepli Katmerci ZADEM Yeni Yerinde Hizmetinizde Meşhur Antepli Katmerci ZADEM Yeni Yerinde Hizmetinizde Meşhur Antepli Katmerci ZADEM Yeni Yerinde Hizmetinizde

Katmerci ZADEM
Bülent Usta
Numune Mah. Doktor Sadık Ahmet Cad. No:31/A  
Tel: 0537 313 56 66
Primall AVM Otopark Karşısı İskenderun

Önceki İçerik“MOTOFEST 2021 ARSUZ” ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU
Sonraki İçerikİsmail Cem Parkı’na Çirkin Saldırı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.