“Aşı Olmayan Kalmasın” Konulu Toplantı Gerçekleşti

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında “Aşı Olmayan Kalmasın” konulu istişare ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Aşı olmanın kişisel ve toplumsal sorumluluk olduğunun altını çizen Kaymakam İskender Yönden, aşı uygulamalarının ülkemiz genelinde olduğu gibi İlçemizde de hızla devam ettiğini ifade ederek, ayrıca uygulamada yaygınlık ve kolaylık sağlamak üzere de 30 kişi ve üzerinde grup oluşturulması ve İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğümüz ile irtibata geçilmesi halinde aşı ekibimizin marifetiyle mahallinde aşı uygulaması yapılabileceğini ve bu doğrultuda ilgili/yetkili kurum ve kuruluşlar ile işbirliği ve koordinasyon sağlandığını belirtti.
Pandemi tedbir ve kurallarına, hassasiyet ve duyarlılık gösteren muhterem halkımızın aşı konusunda da aynı hassasiyeti göstereceğine inancının tam olduğunu da sözlerine ekleyen Kaymakam Yönden, “Haftalık açıklanan vaka haritasında mavi kategoride yer almayı hedef olarak esas alıyoruz ve bu yönde hep birlikte azami gayret göstermeliyiz” dedi.
Toplantıya; Kaymakam Yönden, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Kurum Müdürleri, Esnaf ve Meslek Odaları Başkanları, Muhtarlar, STK Temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

“Aşı Olmayan Kalmasın” Konulu Toplantı Gerçekleşti “Aşı Olmayan Kalmasın” Konulu Toplantı Gerçekleşti “Aşı Olmayan Kalmasın” Konulu Toplantı Gerçekleşti “Aşı Olmayan Kalmasın” Konulu Toplantı Gerçekleşti “Aşı Olmayan Kalmasın” Konulu Toplantı Gerçekleşti “Aşı Olmayan Kalmasın” Konulu Toplantı Gerçekleşti

Önceki İçerikYAZ AYLARINDA KALP SAĞLIĞINIZA DİKKAT EDİN!
Sonraki İçerikİskenderun’da Büyük Uyuşturucu Operasyonu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.