Yeditepeliler Güngör Ailesinin Düğününde Buluştu

“Yeditepe (Bezge) lilerden Örnek Birliktelik
Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör’ün yeğeni Akif Güngör, Evliler kervanına katıldı.
Şehrimizin sevilen esnaflarından Musa Güngör, İhsan Güngör ve Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör kardeşlerin mutlu günlerinde sevenleri de yanlarında oldu.
İsa Taş Plazada gerçekleşen düğün merasimine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, Yayladağı Yeditepe (Bezge)’li CHP İskenderun Belediye Meclis üyesi Hanifi Karakuş, Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel, Özçelik_İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Yönetim Kurulu Üyeleri, bir önceki dönem Ak Parti İskenderun Belediye Meclis Üyesi Halit Akıncı ve Yeditepeliler katıldılar.

Hatay’da yaşayan Yeditepe (Bezge)’lileri buluşturan düğünde birlik ve beraberlik mesajları verildi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Akif Güngör Merve Yetim çiftinin nikahını kıyarken, kahve ve fincan takımından oluşan plaketi takdim etti ve Genç çiftlere 4 tavsiyede bulundu, ( Sevgi, Saygı Sadakat ve sabır)
Yayladağı Yeditepe’nin kanaat önderlerinden Muzaffer Şafak Hoca ise, düğün merasiminde genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek; “Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneği bu günkü düğünde oluşumuzdur. Rabbim Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar versin ve birliğimizi daim eylesin” dedi.
Çiçeği burnunda damat Akif Güngör Merve Yetim için yaş pasta kesimi ve toplu fotoğraf çekimi ile düğün son buldu.

Yeditepeliler Güngör Ailesinin Düğününde Buluştu

Yeditepeliler Güngör Ailesinin Düğününde Buluştu Yeditepeliler Güngör Ailesinin Düğününde Buluştu Yeditepeliler Güngör Ailesinin Düğününde Buluştu Yeditepeliler Güngör Ailesinin Düğününde Buluştu Yeditepeliler Güngör Ailesinin Düğününde Buluştu Yeditepeliler Güngör Ailesinin Düğününde Buluştu

Önceki İçerikİBRAHİM AÇIKGÖZ, GÜVEN TAZELEDİ
Sonraki İçerikHatsu’dan Önemli Açıklama
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.