“Dr. Bayrakçıoğlu: Vatandaşa en iyi sağlık hizmetini sunmak için çalışıyoruz”

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim vekili Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, tüm mesaisini gözü gibi koruduğu hastaneye ayırıyor. Mesai saatlerinde hastane işleyişi ve düzeniyle ilgilenen Bayrakçıoğlu, mesai sona erdiği andan itibaren ise hastanedeki eksikleri tespit edip, personellerle toplantılar düzenliyor. Hastanede aile ortamı sağlayan ve tüm personellerle yakından ilgilenerek ihtiyaçlarının giderilmesini sağlayan Bayrakçıoğlu mesai kavramı gözetmiyor.

Güne toplantı ile başlayan Bayrakçıoğlu, Sosyal Hizmetler Uzmanları ile toplantılar gerçekleştirerek, Toplantıda hastanenin genel işleyiş ve uygulamaları hakkında görüşmeler gerçekleştiriyor.

Hastane Başhekimlik toplantı salonunda düzenlenen toplantılara, Hastane Yönetimi, Satın alma, Mutemetlik ve Depo Birim sorumluları katılım göstererek, Başhekim Vekili Bayrakçıoğlu başkanlığında düzenlenen toplantılara slayt eşliğinde sunum gerçekleştirilerek mali değerlendirmeler yapılıyor.

Titizlikle üzerinde durduğu Sağlıkta Kalite Standartları konusunda tüm katılımcıları bilgilendiren Bayrakçıoğlu bu bilgilendirmelerin tüm çalışanları yakından ilgilendirdiğini ve hastanenin 5 yıldızlı statüde hizmet vermesini istediğini belirten Bayrakçıoğlu, hastaların rahatlığının ve hastanenin genel durumunun iyileştirilmesi adına herkesin kurallara harfiyen uyması gerektiğinin altını çizmektedir.

Gecesini gündüzünü hastanede geçiren Bayrakçıoğlu gibi personeller de mesai bitiminde Bayrakçıoğlu’nun yanında yer alarak hastanedeki genel konular üzerine istişarelerde bulunuyorlar.

Vatandaşların memnuniyetinin kendileri için en önemli referans olduğunu bilen Başhekim vekili Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu da her fırsatta vatandaşların bulunduğu alanları inceleyerek kendileriyle sohbet ediyor. Eksikleri belirlerken vatandaşların taleplerini de yakından dinleyen Bayrakçıoğlu, vatandaşlardan gelen istek ve şikayetlere göre gereken çalışmaları yürütüyor. Bayrakçıoğlu, sağlık hizmetlerinin sunulduğu Poliklinik alanlarını, Ameliyathane odalarını, Yoğun Bakım Ünitelerini ve COVİD-19 Aşı Uygulama alanını düzenli olarak denetleyerek tüm malzemelerin tam olmasına gayret edilmesini önemle vurguluyor.

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi olan veya refakatçi durumda bulunan vatandaşlar, hastane yönetiminin ve tüm personelin kendilerine olan yaklaşımlarının son derece olumlu olduğunu belirterek tüm çalışanlara teşekkür ettiler. Başhekim vekili Bayrakçıoğlu’nun gün boyunca denetimlerde bulunduğunu, kendileriyle sohbet ederek hal hatır sorduğunu belirten vatandaşlar, “Gün boyunca hastane yöneticileri adeta arı gibi çalışıyor. Başhekim vekili Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu başta olmak üzere tüm yöneticiler de hastane genelinde sürekli denetim ve ziyaretlerde bulunuyorlar. Bizler de bu şekilde kalitenin artmış olmasından çok memnunuz. Mahmut hocamızı ve tüm ekibini gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

“Dr. Bayrakçıoğlu: Vatandaşa en iyi sağlık hizmetini sunmak için çalışıyoruz” “Dr. Bayrakçıoğlu: Vatandaşa en iyi sağlık hizmetini sunmak için çalışıyoruz” “Dr. Bayrakçıoğlu: Vatandaşa en iyi sağlık hizmetini sunmak için çalışıyoruz” “Dr. Bayrakçıoğlu: Vatandaşa en iyi sağlık hizmetini sunmak için çalışıyoruz”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.