Belen Belediyesinden LÖSEV’e tam destek

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Adana İrtibat Bürosu Aktif İletişim Sorumlusu Buğse Güler ÇAKAN ve Sosyal Hizmet Personeli Cennet Büşra Ademoğlu, aynı zamanda LÖSEV gönüllüsü olan Belen Belediyesi personelleri Funda Akçınar ve Mustafa Gülergül ile birlikte Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü makamında ziyaret etti.
Hatay ve bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan ÇAKAN “LÖSEV, Lösemi ve diğer tanı almış çocuk kanser hastaları da dahil olmak üzere yetişkin kanser hastalarına ayni, nakdi ve sosyal yönden desteklerini ileterek, Nakdi yardımlarımızın yanı sıra gıda kolisi, et yardımı, kıyafet yardımı ve eşya yardımları ile ailelerimizin zorlu süreçlerinde yanlarında oluyoruz. LÖSEV’e kayıtlı hasta ailelerin yüzde 87’si asgari ücret ve altında gelire sahip, kırmızı et almakta zorlanan aileler. Kanser hastası yetişkinlerde de ekonomik yoksunluğun çok kritik seviyede olduğunu tespit eden LÖSEV, Kurban Bayramı döneminde aldığı vekâleten kurban bağışları ve yıl içinde yapılan adak bağışlarını hem çocuk hem yetişkin tüm kayıtlı hastalarına ulaştırmaya kararlı. Bu nedenle Kurban döneminde bağışçılarımız vekâleten kurban bağışınızı kolaylıkla LÖSEV’e yapabilirler. Bankalardaki bağış ekranlarından sadece “LÖSEV” diyerek www.losev.org.tr üzerinden online bağışlarını kolaylıkla gerçekleştirebilirler. Kanser tanısı almış tüm hastalarımız losev.org.tr/hastakayit adresinden veya 0322 999 16 05 numaralı hattan bize ulaşabilirler” dedi.
Anlamlı ziyaretle ilgili görüşlerini dile getiren Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise yaptığı kısa değerlendirmede; “LÖSEV kurulduğu günden bu yana yaptığı anlamlı bağışlarla belki de hiç birimizin tahmin etmediği kadar etkili ve kuruluş maksadı bakımından en kutsal görevi üstlenen derneklerin başında geliyor. Lösemili çocuk ve ailelerin her zaman yanında olan ve yapılan yardım ve bağışları eksiksiz bir şekilde yerine ulaştıran LÖSEV’e ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bizlerde Belen Belediyesi olarak muhtarlarımızla bugünden itibaren iletişime geçerek, mahallelerinde ikamet eden tüm Lösemili ve tedavisi uzun süren hastalarımızı tespit ederek, LÖSEV’le birlikte maddi manevi yanlarında olacağız. Şifa bekleyen tüm hastalarımızın yanındayız.” İfadesini kullandı.

Belen Belediyesinden LÖSEV’e tam destek
????????????????????????????????????
Önceki İçerikGürbüz Koltuk ve Halı Yıkamada Şok Kampanya
Sonraki İçerikGÜLEN ADAM
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.