Düşmanlığı Körükleyen Kan Davalarını Bitirmeliyiz

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın ev sahipliğinde, MKYK Üyesi Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Şanlıurfalı Laçin ve Diyarbakırlı Kaya ailelerinin ‘’Barış Yemeği’’ni gerçekleşti.

-Düşmanlığı Körükleyen Kan Davalarını Bitirmeliyiz..

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan;  Affetme ve bağışlama yetkisi Yüce Rabbimizin sıfatı, Sevgili Peygamberimizin de güzel ahlakındandır. O düşmanlarını, güçsüz oldukları zaman bağışlamış bundan dolayı pek çok insan iman etmiştir. O kötülüğe kötülükle karşılık vermemiş intikam almayı da asla düşünmemiştir.
Allah’ın, büyük değer verdiği insanın kendi değerini bilmesi ve konumuna yaraşmayacak kötü fiilleri yapmaması gerekmektedir.
Bizler de kan davalarının ortadan kalmasını, cinayetlerin durmasını, akan kanın durmasını istiyoruz. Çocuklar yetim kalmasın artık. Kadınlar dul kalmasın, gözleri yaşları anneler olmasın istiyoruz.
Bu süreçte emeği geçen, Diyarbakır’dan, Şanlıurfa’dan gelen emek harcayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah gayretlerinizi en makbul ibadetlerden kabul etsin. Kaya ailesine bir kez daha taziye dileklerimi yeniliyorum. Bu olayların tekrarlanmaması için dua ediyor, üzerimize düşen her türlü fedakarlığı yapacağımızı da sizlerle paylaşıyorum. Açıklamada Bulundu.

Düşmanlığı Körükleyen Kan Davalarını Bitirmeliyiz Düşmanlığı Körükleyen Kan Davalarını Bitirmeliyiz Düşmanlığı Körükleyen Kan Davalarını Bitirmeliyiz Düşmanlığı Körükleyen Kan Davalarını Bitirmeliyiz Düşmanlığı Körükleyen Kan Davalarını Bitirmeliyiz Düşmanlığı Körükleyen Kan Davalarını Bitirmeliyiz Düşmanlığı Körükleyen Kan Davalarını Bitirmeliyiz Düşmanlığı Körükleyen Kan Davalarını Bitirmeliyiz Düşmanlığı Körükleyen Kan Davalarını Bitirmeliyiz Düşmanlığı Körükleyen Kan Davalarını Bitirmeliyiz Düşmanlığı Körükleyen Kan Davalarını Bitirmeliyiz Düşmanlığı Körükleyen Kan Davalarını Bitirmeliyiz

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.