Arsuz’dan Türkiye’ye Açılan Sağlıklı OrBee Arı Ürünleri

Çocukları üzerinde propolisin etkilerini gören Biyolog bir anne olan Sima YAŞAR YILMAZ  propolisi üreten canlılara ilgi duymasıyla başlayan , Eskişehir Odunpazarı Belediyesinin açmış olduğu Arıköy kursuna katılmasıyla devam eden, eğitimler silsilesinin sonuçlarının İnsanlığa bu ürünlerin ulaştırılması noktasında ,işletmeci kardeşi Umut YAŞAR ile birlikte  projesini hayata geçirdi.

Arsuz’dan Türkiye’ye Açılan Sağlıklı OrBee Arı Ürünleri

Genç iki girişimci kardeşin bu oluşumda yapmış oldukları sağlık yatırımının öncelikle memleketleri olan HATAY da ve buradan da tüm dünyaya açılacak bir şirket haline gelmeyi amaçlamaktadır .

Bu doğrultuda; DÜNYA ARI ÜRÜNLERİYLE ŞİFA BULACAK sloganıyla,

Hatay’ın Arsuz ilçesi Karaağaç mahallesinde kurulan Orbee Arı Ürünleri;
Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan onaylı, İşletme İzin Belgesi ve Takviye Edici Gıda Onay koduna sahip bir kuruluştur. Tüm ürünlerin ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22001 Haccp Gıda Yönetim Sistemine sahip üretim tesisinde üretilmektedir.

OrBee Arı Ürünleri; TAPDK (Tütün ve Alkol Daire Başkanlığı) ’ndan Alkol Tahsis Belgesine sahiptir. Propolis üretiminde kullanılan etil alkol Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan onaylı üreticilerden tedarik edilmektedir.

OrBee kelime anlamı olarak Or: Organic Bee: Arı kelimelerinden oluşmaktadır. Tüm ürünlerin tamamen organik ve katkısızdır.
Arı ürünleri alerjik etkiye sahip olduğundan alerjisi olan kişilerin kullanmaması gerekmektedir. Kronik bir rahatsızlığı olan ve hamilelerin kullanmadan önce mutlaka doktora danışmaları önerilmektedir.

Arsuz’dan Türkiye’ye Açılan Sağlıklı OrBee Arı Ürünleri

ÜRÜNLERİMİZ;
1) Propolis
2)Ham Bal
3)Polen
4)Arısütü
5)Ham Bal-Arı Sütü-Propolis Mix
6)Ham Bal-Zencefil-Zerdeçal-Propolis Mix
7)Ham Bal-Keçiboynuzu-Propolis Mix
8)Ham Bal-Tahin-Propolis Mix

ADRES : Karaağaç Cumhuriyet Mah. Umut Sakaroğlu cad. no:22/2 ARSUZ/HATAY
TELEFON : 0 536 879 0768
WEP : orbeeari.com
INSTAGRAM: orbee_ariurunleri
FACEBOOK: Orbee Arı Ürünleri

Arsuz’dan Türkiye’ye Açılan Sağlıklı OrBee Arı Ürünleri Arsuz’dan Türkiye’ye Açılan Sağlıklı OrBee Arı Ürünleri Arsuz’dan Türkiye’ye Açılan Sağlıklı OrBee Arı Ürünleri Arsuz’dan Türkiye’ye Açılan Sağlıklı OrBee Arı Ürünleri Arsuz’dan Türkiye’ye Açılan Sağlıklı OrBee Arı Ürünleri Arsuz’dan Türkiye’ye Açılan Sağlıklı OrBee Arı Ürünleri Arsuz’dan Türkiye’ye Açılan Sağlıklı OrBee Arı Ürünleri Arsuz’dan Türkiye’ye Açılan Sağlıklı OrBee Arı Ürünleri Arsuz’dan Türkiye’ye Açılan Sağlıklı OrBee Arı Ürünleri

Arsuz’dan Türkiye’ye Açılan Sağlıklı OrBee Arı Ürünleri Arsuz’dan Türkiye’ye Açılan Sağlıklı OrBee Arı Ürünleri Arsuz’dan Türkiye’ye Açılan Sağlıklı OrBee Arı Ürünleri Arsuz’dan Türkiye’ye Açılan Sağlıklı OrBee Arı Ürünleri Arsuz’dan Türkiye’ye Açılan Sağlıklı OrBee Arı Ürünleri

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.