“Hayırsever Özyurt Ailesinin Destekleri ile Hastalar Şifa Bulacak”

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İlçe Teşkilatı Özyurt Ailesi Tarafından Yaptırılan Aile Sağlık Merkezinde İncelemelerde Bulundu

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, hayır server İş İnsanı Ali Özyurt ve Özyurt ailesi ile birlikte yapımı devam eden Gültepe Mahallesi Aile Sağlık Merkezinde incelemelerde bulundular.

Gültepe Mahallesi Aile Sağlığı Merkezinin yapımını üstlenen hayırsever iş insanı Ali Özyurt’a ve Özyurt Ailesi ile buna vesile olan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür eden Milletvekili Abdulkadir Özel; “Hükümetimizin sağlık alanında ilmek ilmek dokuduğu başarılar her alanda kendini gösteriyor. Şehir hastaneleri, bölge hastaneleri, ilçe hastanelerimiz ve aile sağlığı merkezlerine kadar sağlık altyapı yatırımlarımız milletimize şifa oluyor. Aile Sağlık Merkezimize desteğini esirgemeyen Hayırsever iş insanlarımız Ali Özyurt ve ailesi ile emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

“Hayırsever Özyurt Ailesinin Destekleri ile Hastalar Şifa Bulacak” “Hayırsever Özyurt Ailesinin Destekleri ile Hastalar Şifa Bulacak” “Hayırsever Özyurt Ailesinin Destekleri ile Hastalar Şifa Bulacak”

Önceki İçerikİSDEMİR’de1 işçi yaşamını yitirdi
Sonraki İçerikÜreten Altıneller’in Projesine milletvekili Şahin ve Arsuz Belediye Başkanı Güven’den Destek
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.