Arsuz ve İskenderun’da Tek Süt Banyolu Baby Spa Açılıyor

HATAY’da ilk Ve Tek SÜT BANYOLU V.İ.P Spa ve Aile Yaşam Merkezi Açılıyor

Saat 14:00 gerçekleştireceğimiz Açılışımıza tüm halkımız davetlidir.

Baby Spa Nedir?

Bebeğiniz için fiziksel bir terapi niteliği taşıyan masaj, bebeğinizin kendisini güvende hissetmesini ve anneye olan duygularının güçlenmesini sağlayan önemli bir fiziksel aktivitedir. Bu aktiviteyi keyifli ve özel bir ortamda bebeğinize yaşatmak isterseniz Bebek SPA ve Masaj Merkezinde uzman bebek hemşirelerimiz ile sizi ve bebeğinizi bekliyor olacağız.

SPA (Masaj) Bebeğinize ve Size Ne Fayda Sağlar?

Bebeğinizin sözsüz iletişim kurduğu 4 -14 ay arasındaki döneminde, yaşadığı sindirim sistemi problemleri, diş çıkarma, ateşlenme, uykusuzluk, aşırı aktiflik veya aşırı pasiflik gibi durumları uygulanan masaj teknikleri ile kolayca aşabilmesi sağlanır.

Bebeğin ihtiyaçlarını karşılama noktasında bu masaj tekniklerinin anne tarafından öğrenilerek uygulanması anneye büyük katkı ve kolaylık sağlar.

Bebeğin anne ile arasındaki duygusal bağın ve güven duygusunun pekişmesini ve anne-bebek arasında geçirilen kaliteli zamanın artmasını sağlar.

0-5 Yaş Arası
Floating-Hydrotheraphy
Baby Massage
Telefon : 0531 607 7567
Adres: Karaağaç (Şarkonak Mah) Uğur Mumcu Caddesi No 258 (İsatas Plaza Yanı şehir kulübü çaprazı 20 metrelik yol )
Instagrm : littlebossbabyspa_hatay/

Arsuz ve İskenderun’da Tek Süt Banyolu Baby Spa Açılıyor Arsuz ve İskenderun’da Tek Süt Banyolu Baby Spa Açılıyor Arsuz ve İskenderun’da Tek Süt Banyolu Baby Spa Açılıyor Arsuz ve İskenderun’da Tek Süt Banyolu Baby Spa Açılıyor Arsuz ve İskenderun’da Tek Süt Banyolu Baby Spa Açılıyor Arsuz ve İskenderun’da Tek Süt Banyolu Baby Spa Açılıyor

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.