FEYEZAN KANALI İÇERİSİ VE ÇEVRESİ TEMİZLENİYOR

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, feyezan kanalında temizlik çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kanal içinde ve çevresinde devam eden temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.
ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK
Feyezan kanalının temizliğine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı, ”Şu anda Devlet Su İşleri’nin, kanal temizleme aracı (gradal) ve belediyemize ait iş makinaları Feyezan kanalında temizlik çalışması yapılmaya devam ediliyor.Çalışmalar tüm hızıyla devam edecek. Kamu kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışmalarımız devam sürecek” şeklinde görüş beyan etti.
İLAÇLAMA ÇALIŞMASI DA YAPILIYOR
Başkan Tosyalı, İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince de Feyezan Kanalı’nın temizlenen kısımlarında temizlik ve ilaçlama çalışmasının yapılmakta olduğunu kaydetti.

FEYEZAN KANALI İÇERİSİ VE ÇEVRESİ TEMİZLENİYOR FEYEZAN KANALI İÇERİSİ VE ÇEVRESİ TEMİZLENİYOR FEYEZAN KANALI İÇERİSİ VE ÇEVRESİ TEMİZLENİYOR FEYEZAN KANALI İÇERİSİ VE ÇEVRESİ TEMİZLENİYOR FEYEZAN KANALI İÇERİSİ VE ÇEVRESİ TEMİZLENİYOR FEYEZAN KANALI İÇERİSİ VE ÇEVRESİ TEMİZLENİYOR FEYEZAN KANALI İÇERİSİ VE ÇEVRESİ TEMİZLENİYOR

Önceki İçerikİSKENDERUN KÖRFEZ KATI BİRLİĞİ TOPLANDI
Sonraki İçerikGörevi Başında Vefat Eden “Uzman Jandarma Hüseyin Mılık” Son Yolculuğuna Uğurlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.