İskenderun Belediyesi Larva Ve Uçkun Mücadelesini Sürdürüyor

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sivrisinek, karasinek ve hamam böceklerinin potansiyel üreme alanı olarak belirlenen sulak alanlar, süs havuzları, foseptikler, içinde su bulunan bodrumlar, kanalizasyon ve yağmursuyu kanalları, dereler ve çöp konteynerlerini düzenli olarak ilaçlıyor.

Devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Ekiplerimiz başta alanlar sulak alanlar olmak üzere haşere ve sineklerin yaşam alanı olan rögarlar, çöp konteynerleri, su birikintileri, sazlık alanlar ile yeşil alanlarda ilaçlama çalışmasını sürdürüyor. Yaz aylarında sivrisinek, sinek, karasinek ve haşere oluşumun önüne geçmek için mücadele çalışmalarımız mevsim boyunca devam edecek” dedi.
Başkan Tosyalı ayrıca ,”Halk sağlığını ilgilendiren konularda belediyemiz üzerine düşen her türlü vazifeyi büyük bir hassasiyetle yerine getiriyor,getirmeye devam edecek “şeklinde konuştu.

İskenderun Belediyesi Larva Ve Uçkun Mücadelesini Sürdürüyor İskenderun Belediyesi Larva Ve Uçkun Mücadelesini Sürdürüyor İskenderun Belediyesi Larva Ve Uçkun Mücadelesini Sürdürüyor İskenderun Belediyesi Larva Ve Uçkun Mücadelesini Sürdürüyor

Önceki İçerikİskenderun’da Hırsızlık Operasyonu
Sonraki İçerikSinan Altan Asaleten Zabıta Müdürü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.