HASTA-BAŞI TESTLER VE BİYOSENSÖRLER

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 6. Teknoversite Günleri ikinci gününün ilk etkinliğinde Bilkent Üniversitesi UNAM öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Fatih İnci’yi ağırladı. “Hasta-başı Testler ve Biyosensörler” başlıklı sunum 18 Mayıs Salı günü saat 10.00’da çevrimiçi olarak gerçekleşti.
Sunumunda öncelikle yapmış olduğu ulusal ve uluslararası çalışmalardan söz eden İnci, ardından hasta başı testlerin neler olduğuna ve biyosensörlerin kullanımına değindi. Kullanımda olan hasta başı testlerin kullanım biçimlerini ve testlerin ne gibi faydalar sağladığını irdeleyen Dr. Öğr. Üyesi Fatih İnci Dünya Sağlık Örgütü’nün bu testlerin kullanımı için gerekli gördüğü kriterler hakkında bilgi verdi. Biyosensör alanında yapılan çalışmaların sağlık hizmetlerinin gelişimine sunacağını katkıları ele alan İnci, çalışmaların yakın geleceği ile ilgili öngörüleri katılımcılar ile paylaştı.
Etkinliği kaçıranlar ve yeniden izlemek İSTEyenler İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Resmi Youtube sayfasını .youtube.com/ar-getv) ziyaret edebilir.

HASTA-BAŞI TESTLER VE BİYOSENSÖRLER HASTA-BAŞI TESTLER VE BİYOSENSÖRLER HASTA-BAŞI TESTLER VE BİYOSENSÖRLER

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.