BAŞKAN FATİH TOSYALI:SICAK YEMEK DAĞITIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

İskenderun Belediyesi ekipleri mahalle mahalle dolaşarak her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek dağıtım işlemlerini sürdürüyor.
On bir Ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayında, her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek dağıtımı gerçekleştiren İskenderun Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Birimi ekipleri bu zor günlerde de sıcak yemek dağıtımlarını kesintisiz sürdürüyor.
MÜBAREK RAMAZANDA GÖNÜLLER BİR DUALAR BİR
Devam eden sıcak yemek dağıtımları hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Sosyal destek çalışmalarımıza dayanışma ve paylaşma ayı olan Ramazan’da da devam ediyoruz.On Bir Ayın Sultanı Mübarek Ramazanda 45 Mahallemizde sıcak yemek dağıtımlarımız periyodik olarak devam ediyor. Ekiplerimiz, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her gün sıcak yemek ulaştırıyor”dedi.
DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Hijyenik şartlarda pişirilen sıcak yemeklerimiz ekiplerimiz tarafından kapı kapı gezilerek iftar saatinden önce teslim ediliyor.
Yardımlaşma ve dayanışma ruhunun yoğun bir şekilde hissedildiği Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilen destekler artarak devam edecek. Hemşerilerimizin yüzünde bir tebessüm oluşturabilirsek ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN FATİH TOSYALI:SICAK YEMEK DAĞITIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR BAŞKAN FATİH TOSYALI:SICAK YEMEK DAĞITIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR BAŞKAN FATİH TOSYALI:SICAK YEMEK DAĞITIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR BAŞKAN FATİH TOSYALI:SICAK YEMEK DAĞITIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR BAŞKAN FATİH TOSYALI:SICAK YEMEK DAĞITIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR BAŞKAN FATİH TOSYALI:SICAK YEMEK DAĞITIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR BAŞKAN FATİH TOSYALI:SICAK YEMEK DAĞITIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Önceki İçerikGabar Dağı, Doğaseverlerin Trekking Merkezi Oldu
Sonraki İçerikArsuz’da Kuaför Denetimi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.