ANNE VE KIZLARI OBEZİTEYE VEDA ETTİ

Uzun yıllardan beri kilo sorunu yaşayan anne ve iki kızı, İskenderun Palmiye Hastanesi Diyabet ve Obezite Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş’ın gerçekleştirdiği obezite cerrahisinin ardından; hem kilo kaybetmeye, hem de sağlıklarına kavuşmaya başladı.
Almanya’da yaşayan Anne Lalehan ve kızları Sinem- Serenay Demirelli, uzun yıllardan beri diyet yapmalarına rağmen kilo veremediklerini ifade ederek, Op. Dr. Cavit Göktaş’a başvurduklarını belirtti.
Kızlarıyla birlikte ameliyat olmaya karar veren ve operasyonun ardından bir hafta geçmesine rağmen hızla kilo kaybettiklerini ifade eden Anne Lalehan Demirelli, “Yıllardan bu yana kilo problemi yaşıyor, bu sebeple ortaya çıkan sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordum. Doktorumuz Cavit Hoca’yı çok araştırdım ve ameliyat olmaya karar verdim. Aynı şekilde iki kızım da aynı dertten muzdaripti. Kızlarım da ameliyat oldu. Ameliyatın ardından bir hafta geçmesine rağmen, rahat nefes alabiliyorum, kilolarımın azaldığını hissediyorum. Bizlere bu mutluluğu yaşatan başta doktorumuz Cavit Göktaş olmak üzere, tüm Palmiye Hastanesi sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.
“Obezite hayatımızı olumsuz etkiliyor”
Açıklamasında, obezitenin ciddi sağlık sorunlarına yol açtığını konuşmasında belirten Op. Dr. Cavit Göktaş, “Bize kiloları ve kilonun yol açtığı sağlık sorunları nedeniyle başvuran anne 40 yaşında olan anne Lalehan 116 kilo, 26 yaşındaki Sinem 138 kilo, 17 yaşındaki Serenay 118 kiloydu. Yaptığımız muayene ve tetkikler sonrasında anne ve kızlarını tüp mide ameliyatına aldık. Başarılı ameliyat sonrasında yapmış olduğumuz kontrollerde de herhangi bir sıkıntı saptamadık. Obezite, başta diyabet olmak üzere; tansiyon kalp-damar hastalıkları, kanser, karaciğer yağlanması gibi birçok sorunu da beraberinde getirdiğinden, mutlaka tedavi edilmelidir. Unutulmamalıdır ki; obezite önlenebilir ve tedavi edilebilir bir hastalıktır” açıklamasında bulundu.

ANNE VE KIZLARI OBEZİTEYE VEDA ETTİ ANNE VE KIZLARI OBEZİTEYE VEDA ETTİ

Önceki İçerikDanimarka, Suriye’li Sığınmacıları Geri Gönderiyor
Sonraki İçerikHBB İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞINDAN DUYURU
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.