BAŞKAN FATİH TOSYALI:KENTİMİZİ KÖŞE BUCAK TEMİZLİYORUZ

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde rutin temizlik işlerini sürdürürken oluşturulan toplu genel temizlik ekipleri de sırasıyla her mahalleyi köşe bucak temizliyor.
Şehrin her noktasının titizlikle temizlendiği çalışmalar ile kent daha temiz bir hale getiriliyor.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,halkın temiz ve hijyenik ortamlarda yaşamlarını devam ettirmeleri amacıyla devam eden temizlik seferberliğinin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Şehrimizin daha temiz olması için ekiplerimiz aralıksız bir şekilde, tüm cadde ve sokakları temizliyor. Özellikle pandemi sürecinde vatandaşlarımıza daha sağlıklı bir yaşam alanı sunmak için şehrimizin her noktasında detaylı temizlik uygulamalarına devam ediyoruz “dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Rutin çalışmalarımız dışında “Temiz Uşak” projemiz kapsamında yapılan bu çalışmalara da önem veriyoruz. Parklar,bahçeler,refüjler,yeşil alanlar ,etrafa atılan atıklar ve ağaç dalları ekiplerimiz tarafından temizleniyor,toplanıyor.Gayretli çalışmalarından dolayı ekiplerimizi kutluyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN FATİH TOSYALI:KENTİMİZİ KÖŞE BUCAK TEMİZLİYORUZ BAŞKAN FATİH TOSYALI:KENTİMİZİ KÖŞE BUCAK TEMİZLİYORUZ BAŞKAN FATİH TOSYALI:KENTİMİZİ KÖŞE BUCAK TEMİZLİYORUZ BAŞKAN FATİH TOSYALI:KENTİMİZİ KÖŞE BUCAK TEMİZLİYORUZ BAŞKAN FATİH TOSYALI:KENTİMİZİ KÖŞE BUCAK TEMİZLİYORUZ BAŞKAN FATİH TOSYALI:KENTİMİZİ KÖŞE BUCAK TEMİZLİYORUZ

Önceki İçerikFeci Kaza 11 Yaralı
Sonraki İçerikARSUZ BELEDİYESİ, ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.