Başkan Fatih Tosyalı: Her Mahalleye İhtiyaç Duyduğu Hizmet Veriliyor

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanındaki mahallelerde asfalt yama ve baypas serimi, yol düzenleme, kaldırım ve bordür yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe sınırlarında bulunan tüm mahallelerin ihtiyacını duyduğu veya vatandaşların talep ettiği hizmet ve çalışmaları aralıksız yerine getiriyor.
Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Fatih Tosyalı,”Aynı anda birçok bölgede çalışmalar yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerin ve vatandaşların eksikliğini duyduğu hizmetleri sunarak, İskenderun’u daha yaşanabilir, temiz ve düzenli bir hale getiriyor “dedi.
Fen İşleri Müdürlüğünün; saha araştırmalarının yanı sıra vatandaşlardan da gelen talep üzerine, mahallelerin ihtiyaç duyduğu çalışmaları kesintisiz olarak İskenderun halkına sunmaya, ilçeyi daha güzel daha modern bir hale getirmeye devam edeceği bildirildi.

Başkan Fatih Tosyalı: Her Mahalleye İhtiyaç Duyduğu Hizmet Veriliyor Başkan Fatih Tosyalı: Her Mahalleye İhtiyaç Duyduğu Hizmet Veriliyor Başkan Fatih Tosyalı: Her Mahalleye İhtiyaç Duyduğu Hizmet Veriliyor Başkan Fatih Tosyalı: Her Mahalleye İhtiyaç Duyduğu Hizmet Veriliyor Başkan Fatih Tosyalı: Her Mahalleye İhtiyaç Duyduğu Hizmet Veriliyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.