Kumlulu Ve Yayladağlı Muhtarlardan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Çok çalışarak, çok üreterek hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Tek arzumuz var. O da hemşerilerimizin daha konforlu, daha kaliteli, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi” dedi.
Kumlu İlçesinden gelen Akpınar, Fevzi Çakmak, Akkuyu, Gökçeoğlu, Kırcaoğlu, Keli, Doğu Ayrancı, Batı Ayrancı ve Cumhuriyet Mahallesi muhtarları ile Yayladağı / Yukarıokçular Mahallesi Muhtarı İsmail Kaymakçı ve beraberindeki heyet İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ettiler.
HEPİMİZ BÜYÜK BİR AİLENİN PARÇASI GİBİYİZ
Gerçekleşen ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İskenderun’umuzu kültürün, sporun, ekonominin, huzurun ve konforun cazibe merkezi haline getirmek için ekip arkadaşlarımız ile bütün mesaimizi yepyeni projeler üretmek için harcıyoruz” ifadelerini kullandı.

Konukları ile yakından ilgilenen Başkan Fatih Tosyalı, “Muhtarlarımıza yaptıklarımız, yapacaklarımız ve projelerimiz ile ilgili bilgiler aktardık. Biz her daim halkımızın içindeyiz. İskenderun halkının hizmetkarı olmak benim en büyük mutluluğum. Bu doğrultuda yaptığımız her işin, kalıcı ve uzun ömürlü, güzel olması bizler için çok önemli. Azim ve kararlılıkla tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Muhtarlar ile bir süre sohbet eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, farklı konularda fikir alışverişinde de bulundu.

Kumlulu Ve Yayladağlı Muhtarlardan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya Ziyaret Kumlulu Ve Yayladağlı Muhtarlardan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya Ziyaret

Önceki İçerikİste Deniz Bilimleri Ve Teknolojisi Fakültesi’nde Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı
Sonraki İçerikBüyükşehirden dijital kütüphane
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.