Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Gıda Paketi Yardımlarımız Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunmaya devam ediyor.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatı ile maddi durumu iyi olmayan, kimsesiz, yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelere Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Sosyal Yardımlaşma Birimi tarafından gıda paketi dağıtımı devam ediyor.
Özenle hazırlanan gıda yardımları İskenderun Belediyesi ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.
İskenderun Belediyesinde her sabah mahallelere dağıtım için çıkan ekipler, gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise,” İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımlarımız devam ediyor. Ekiplerimiz tüm mahallelerde gıda yardım paketlerini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyor. Gıda paketi desteklerimiz ramazan ayında da devam edecek. İskenderun Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Gıda Paketi Yardımlarımız Devam Ediyor Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Gıda Paketi Yardımlarımız Devam Ediyor Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Gıda Paketi Yardımlarımız Devam Ediyor Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Gıda Paketi Yardımlarımız Devam Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.