TEK AMELİYATLA DİYABETTEN VE REFLÜDEN KURTULDU

Yıllardan bu yana diyabet hastalığı bulunan ve reflü problemleri yaşayan Sezai Yüksel, iki hafta önce İskenderun Palmiye Hastanesi Obezite ve Diyabet Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş’ın gerçekleştirdiği diyabet ve reflü cerrahisiyle, tüm sağlık sorunlarından kurtuldu.

Diyabet ve reflü ameliyatını tek operasyonda gerçekleştiren Op. Dr. Cavit Göktaş, uyguladıkları ameliyat hakkında bilgiler vererek, “Diyabet, birçok sağlık sorunlarını beraberinde getiren bir hastalık. Hastamız, yıllardan bu yana diyabet hastalığıyla mücadele ediyordu ve yanı sıra reflü problemi yaşıyordu. Yaptığımız tetkikler ve muayene sonucunda iki ameliyatı bir arada yapmaya karar verdik. Ameliyattan kısa süre sonra; diyabet problemleri sona erdi, ilaçları bıraktı ve reflü sıkıntıları yok oldu. Kendisine sağlıklı bir ömür diliyoruz” açıklamasında bulundu.

“Artık yeni bir hayatım var”
Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Sezai Yüksel ise, “İlaç kullanmama rağmen 180 olan şekerim, ilaç almadan şuan 110’larda. Uyku apnesi problemi yaşıyordum, şuan çok rahat uyuyabiliyorum. Tansiyonum artık, normal seyrediyor. Yeni ve sağlıklı bir hayata adım attığım için çok mutluyum. Cavit Hocam ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

sezai yuksel

Önceki İçerikPamuk Kreş Öğrencilerinden İstiklal Marşımızın 100. Yıl Dönümü Etkinliği
Sonraki İçerikBakan Koca, Türkiye’nin Kovid-19’la 1 Yıllık Mücadele Sürecini Değerlendirdi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.