Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şubesi 8 Martta Bayan Çalışanlarına Çiçek Takdiminde Bulundu

‘Kadınlar Şevkat Kahramanlarıdır’
8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim ve Şube Kadın Kolları yönetimi Sendikanın bayan çalışanlarını ziyaret ederek çiçek takdiminde bulundular.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim, Şube Kadın Kolları Komite Başkanı Özlem Akkatoğlu, Kadın Komite Üyeleri Bilgin Öz ve Tuğba Tekerek’in organizasyonu ile sendikanın kadın üyeleri ziyaret edilerek, günün anlamına binaen ‘Kadınlar Şevkat Kahramanlarıdır’ sloganıyla karanfil dağıttılar.
Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim, “Böylesi anlamlı bir günde sendikamızın bayan üyelerini onure etmek adın, Kadın kollarımız ile ziyaret ederek, hem sorunlarını dinledik, hem de 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladık” dedi.
Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şubesi Bayan üyeleri ise, sendika başkanı ve kadın kollarına bu ince nazik davranışlarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

HIZMET IS 2

HIZMET IS 3

HIZMET IS 4

HIZMET IS 6

Önceki İçerikİskenderun’da Soğan Dağıtımı Başladı
Sonraki İçerikBACAK KEMİĞİNDEN ÇENE YAPILDI, KANSERE VEDA ETTİ
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.