Hatay’ın Cıvıldayan Sesi Hatay Çocuk

Hatay’ın ilk ve tek bebek, çocuk ve gençler için paylaşımlar yapan sosyal medya hesabı Hatay Çocuk, takipçilerinden takdir görüyor. Sadece çocuklar ile ilgili yaptığı paylaşımlardan dolayı değil gerek köy okullarına yaptığı bağış kampanyaları ile gerekse de ihtiyaç sahibi kişilere yaptığı yardımlar sayesinde gerekse düzenlemiş olduğu etkinlikler veya projeler ile adından sıkça söz ettirmektedir.

Hatay Çocuk instagram sayfasında takipçilerine çocuklar ile ilgili her türlü etkinliği paylaşmanın yanı sıra ebeveynlere, erkek, kadın demeden kişilerin bilinçlenmesine, bilgilenmesine yönelik paylaşımlar da yapmaktadır.

Bunların yanı sıra Hatay Çocuk Youtube kanalına da her hafta uzman bir konuk alarak, çeşitli konularda kısa röportajlar yapmaktadır. Yapmış olduğu bu röportajlar çoğunlukla çocuklar ile ilgili konularda, uzman kişiler ile yapılmaktadır.

Hatay Çocuk ’un sahibi Nur Hanım; “Hatay Çocuk’ u sadece Hatay’dan takip etmiyorlar. Türkiye’nin çeşitli illerinden hatta yurt dışından da takip edenler var. Bu durum beni daha çok mutlu ediyor.” Demektedir.

Nur Hanım sözlerine şöyle devam etmektedir “Bilgilenmek, kaliteli ve doğru bilgiye ulaşmak isteyen herkesi Hatay Çocuk instagram hesabını takip etmeye davet ediyorum.”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.