7 Yılda 10 Bine Yakın Katarakt Ameliyatı Yapılan Gözde Cerrahi Tıp Merkezine 77 Kere Maaşallah

Göz Hastalıkları başta olmak üzere çeşitli branşlarda sağlık hizmeti veren Gözde Cerrahi Tıp Merkezinde 7 yılda 10 binin üzerinde katarakt ameliyatı yapıldı.
Genç dinamik, tecrübeli ekibiyle bölgede sağlık sektöründe öncü kuruluşlardan olan Gözde Cerrahi Tıp Merkezi bünyesinde Göz tedavilerinin yanı sıra İç Hastalıkları (Dahiliye) , Kulak Burun Boğaz, Diyetisyen, Uzman Psikolog, Ortopedi doktorları hizmet veriyor.
İç dış cephesi başta olmak üzere ekipmanlarını da yenileyen Gözde Cerrah Tıp Merkezinde Corona Virüs Covit-19 Tedbirleri dikkate alınıyor, hijyen ve önce sağlık anlayışı ile çalışan Gözde Cerrahi Tıp Merkezi personelleri, titizlikle görevlerini yerine getiriyor. Nar düzü Arsuz İskenderun sınırında Deniz Alayını ilerisinde E-5 Karayolu yanında sağlık hizmetlerine devam eden Gözde Cerrahi Tıp Merkezinde 7 yılda 10 bini aşkın katarakt ameliyatı başarıyla gerçekleştirilirken, ameliyat olan hastalar dünyaya gözlerini yeniden açmış gibi görmenin sevincini yaşıyorlar ve Gözde Cerrahi Tıp Merkezi ekibine teşekkürlerini iletiyorlar .
Gözde Cerrahi Tıp Merkezi Müdürü Demet Yelmer yaptığı açıklamasında; “Bölgemizde 7 yıldan bu yana hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Önce sağlık ve hijyen diyerek hastalarımızın tedavilerini özenle yapıyoruz. 7 yıldır bizlere inanan ve güvenen bölge halkımıza bizleri tercih ettikleri için teşekkürlerimi sunuyoruz. Hastalarına gözü gibi bakan kurumumuza güvenen halkımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

GOZDE YENI 1 1

GOZDE1

IMG 20210305 WA0025

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.