Uluslararası Gönül Birliği İnsani Yardım Ve Dayanışma Derneği’nden Doç. Dr. Çalışkan’a Plaket

Uluslararası Gönül Birliği İnsani Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Halit Şiraki ve Başkan Danışmanı Fatma Zehra Değirmenci hayırsever İş İnsanı Doç. Dr. Dr. Necmettin Çalışkan’ı ziyaret ederek plaket takdim etti.

Uluslararası Gönül Birliği İnsani Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Halit Şiraki ziyarette yaptıkları faaliyetlerden bahsederek, “Bize kayıtlı 5300 ihtiyaç sahibi ailelere yetişmeye çalışıyoruz. Derneğimizin yeri Yayladağı’nda. Son günlerde başta İdlip olmak üzere kardeşlik hukukumuzun yüklediği sorumluluk bilinci ile ihtiyaç sahibi mazlum ve mağdurlara düzenli olarak soba, odun ve ekmek gibi ihtiyaçları köprü vazifesi görerek ulaştırmaya çalışıyoruz” dedi.
Şiraki, İdlip, birçok şeyden daha fazla iyiliğe, hoş görüye ve sevgiye ihtiyaç duymaktadır. Amacımız hiçbir ayrım yapmadan iyiliğe ulaşmaktır. Yardım yapmanın mutluluk ve huzurunda nasibi olan tüm hayırsever insanları aramızda görmekten mutluluk duyarız. Bu vesileyle bölgemizin sayılan iş adamı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da yardım hareketlerinin önemli olduğunu belirterek, Uluslararası Gönül Birliği İnsani Yardım Ve Dayanışma Derneği’ne çalışmalarında başarılar diledi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Dernek Başkanı Halit Şiraki konuşmalardan sonra Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.

necmettin plakett

Önceki İçerikHBB BAŞKANI SAVAŞ’TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
Sonraki İçerikHatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ,İskenderun’da Parkomat Ücreti Alamazlar
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.