DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İskenderun Belediyesi koronavirüse karşı etkili bir şekilde sürdürülen önlem faaliyetlerine 24 saat esasıyla devam ediyor.

Bu kapsamda, İlçe genelinde koronavirüs testi pozitif çıkan vatandaşların evlerinde ,resmi kurumlarda ve toplu kullanım alanlarında dezenfekte çalışmaları titizlikle sürüyor.
Bu noktada çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren İskenderun Belediyesi tüm imkanlarını seferber etmiş durumda.

Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından oluşturulan dezenfekte ekipleri aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. “diye konuştu.
TEMİZLİK MASKE MESAFE KURALLARINA UYALIM
Başkan Tosyalı, “İskenderun Belediyesi olarak bizler de ilçemizdeki, vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve salgının yayılmasını engellemek adına, üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan da isteğimiz, bu riskli günlerde kişisel temizliklerine ve hijyene çok özen göstermeleri, ayrıca kalabalık ortamlardan uzak durmalarıdır” ifadelerini kullandı.

1
1
3
3
5 1
5 1
8
8
İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.