Yaralı Halde Bulunan Yaban Hayvanı

İskenderun ve Kırıkhan İlçe J.K.lığı tarafından 22.01.2021 tarihinde icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında İskenderun/Sarıseki Mahallesinde Şahin türü yabani kuş ile Kırıkhan/Güzelce Mahallesinde Atmaca türü yırtıcı kuş’un devriye ekipleri tarafından yol kenarında tespit edilmesi üzerine, durum Hatay İl J.K.lığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timine bildirilmiş ve gerekli müdahalesi sağlanmıştır.

Yapılan kontrol ve incelemede Şahin türü yabani kuşun sağ kanadında, Atmaca türü yabani kuşun sol kanadında kırık ve soğuk ve açlıktan bitkin halde olduğu tespit edilmiştir.

Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi tarafından yırtıcı kuşlar, tedavisi yapılmak üzere MKÜ Kampüsünde bulunan Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğüne ait Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezine tutanakla teslim edilmiştir.

yarali kus 1

yarali kus 2

Önceki İçerikGSS ve Bağ-Kur prim borcu olanlar Dikkat
Sonraki İçerikCHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Esnaf ve işletmelere verilen hibe desteğinin kapsamı genişletilecek midir?
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.