AFAD DEPREM TIRI İSKENDERUN’DA!

“2021 Afet Eğitim Yılı” etkinlikleri kapsamında İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nca; Afet ve Acil durum konusunda verilen eğitim/uygulamalar ile; toplumumuzda farkındalık oluşturmak, afetleri korku ve panik ile beklenen bir felaketten, başa çıkılabilmesi mümkün bir doğal olguya dönüştürebilmek ve yapabilirlik/yeterlilik bilincinin toplumumuzun tüm kesimlerine yerleştirilebilmesini sağlamak amacıyla “Afet ve Acil Durum Simülasyon Tırı” 18 – 22 Ocak 2021 tarihleri arasında İlçemizde hizmet sunmak üzere görevlendirilmiştir.

18 Ocak 2021 Pazartesi itibariyle İskenderun Atatürk Anıt Alanında konuşlandırılan Afet ve Deprem Simülasyon Tırı’nda; “18-19-20-21-22 Ocak 2021 tarihlerinde 10:00 – 16:00” saatleri arasında Hatay AFAD Eğitmenlerince “Maske, Mesafe ve Temizlik “kurallarına riayet edilmek suretiyle afet farkındalık ve deprem eğitimine ilişkin simülasyon uygulaması yapılacaktır.

afad tir

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.