Evde Sağlık Hizmetleri Devam Ediyor

Koronavirüs salgınına karşı çalışmalarını ilçe genelinde yoğun bir şekilde sürdüren İskenderun Belediyesi, Evde Sağlık Hizmetine de yeni yıl dada ara vermeden devam ediyor.
Kültür Müdürlüğüne bağlı ekipler, yatağa bağlı, yaşlı veya hasta vatandaşlara, ihtiyaç duydukları sağlık hizmetlerini evlerinde veriyor.

Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlara kısa sürede dönüş yapan birim, sağlık teknikerleri aracılığıyla serum, iğne, pansuman gibi ön sağlık hizmetlerini gibi vatandaşlara ücretsiz olarak gerçekleştiriyor.

Devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Belediye olarak yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olmaya yeni yılda da devam ediyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı sağlık ekiplerimiz bir yandan yaşlı ve hasta vatandaşlarımıza ihtiyaç duydukları sağlık hizmetlerini evinde ücretsiz vermeyi sürdürürken diğer yandan ise hijyen paketi dağıtımlarımıza devam ediyor” dedi.

2
2
3 1
3 1
4
4
İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.