Genç İHH Ekibi, Yaşam Mücadelesi Veren Sokak Hayvanlarının Karınlarını Doyurdular

Her zaman mazlum, yetim öksüzü kimsesiz insanları gözeten ve onlara kucak açan İnsani Yardım Derneğinden Yine Örnek bir Davranış
“Onlarında Canı var”
Hatay’ın İskenderun ve Dörtyol ilçelerinde Hatay Genç İHH ekibi, cadde ve sokaklarda yaşayan sokak hayvanlarına yem verdiler.
4 Günlük Yılbaşı kısıtlamasında cedde ve sokakların boş kalması nedeniyle yiyecek ve içecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının imdadına Genç İHH ekibi yetişerek, onlara yem ve su vererek karınlarını doyurdular.
Her zaman mazlumun, yetimin, öksüzün kimsesiz insanların yanında olan onları gözeten kucak açan İnsani Yardım Derneğinde Hatay’daki tüm hayır işlerinde en önde koşan başarılı Başkanı Ahmet Yetim ve ekibinin hayır işlerindeki çalışmaları ve gayretleri takdir topluyor.
Hatay İnsani Yardım Derneği (İHH) Hatay Şube Başkanı Ahmet Yetim, Dernek olarak faaliyetlerimiz ve yardımlarımız aralıksız devam ediyor. Yılbaşı tatili nedeniyle 4 gün sokağa çıkma kısıtlamasında, dışarıda tek başlarına yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarını da düşündük. Genç İHH ekiplerimiz İskenderun ve Dörtyol da hayvanları gözeterek onlara yiyecek ve içecek verdiler. Onlarda neticede canlı ve karınlarını doyurmak zorundalar. Bizler İnsani Yardım Derneği olarak tüm canlıları düşünüyoruz. Bu çalışmalarımızda Genç İHH kardeşlerimizin de payı büyük. Kendilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Evlerinin balkonundan Sokak hayvanlarının karınlarını doyuran ve onlara şefkatle sevkiyle yaklaşan Genç İHH ekibini gören vatandaşlarda, yapılan bu hayırlı işlerden hassas davranışlarından dolayı tüm İHH ekibine teşekkür” ettiler.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.