Arsuz Devlet Hastanesi Yer Teslimi Yapılıyor

Arsuz halkının yıllardır merakla beklediği Arsuz Devlet Hastanesi ihalesi sonuçlandırılıp sözleşme imzalanırken önümüzdeki hafta içerisinde bakanlıkça ilgili firmaya yer teslimi gerçekleştirileceği bilgisi sağlık teşkilatı yetkililerince müjdelendi.

Araziyi Arsuz Kaymakam Musa SARI Milletvekili Abdulkadir ÖZEL ,Arsuz ilçe Sağlık Müdürü Dr. Yasin YILDIRIM , Ak Parti ilçe Başkanı Bünyamin NAL yerinde gezip incelerken önümüzdeki hafta içi ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapılacağı bilgisi verildi.

Milletvekili ÖZEL , yaptığı açıklamada Hatay Milletvekilleri olarak Hatay’ın tüm sağlık yatırımları için Sağlık Bakanlığı’nı adeta markaja aldıklarını ifade ederek Belen Devlet Hastanesi’nin de yer tesliminin yapıldığını ve önümüzdeki hafta içi Arsuz Devlet Hastanesinin de yer tesliminin de yapılarak en kısa zamanda tamamlanması ve hizmete açılması için takipçisi olacaklarını ifade etti. Kaymakam Musa SARI da emeği bulunan, katkı sunan başta Hatay Valimiz Sayın Rahmi DOĞAN olmak üzere Milletvekili Abdulkadir ÖZEL ve sağlık bakanlığı yetkilileri ile il Sağlık Müdürü Doktor Mustafa HAMBOLAT ve emeği geçen herkese teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.

arsuz 1

arsuz 2

arsuz 3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.