Güngör’den Kan bağışı çağrısına davet

Özçelik İş Sendikası İsdemir çalışanları Kızılaya destek amacıyla ortaklaşa düzenledikleri “KAN ve KÖK HÜCRE “ bağışında bulun .

Kahraman ol  , bu güce sende destek ol..

Kan bağışı kampanyasının 09/10 Aralık 2020 tarihlerinde İSDEMİR Elektrik dağıtım müdürlüğü önünde gerçekleştireceklerini belirterek , tüm çalışanları davet etti. HAK İŞ Konfederasyonuna bağlı Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube yönetimi ile üyelerinin destek verdiği kampanyaya dikkat çeken Şube Başkanı Mehmet Güngör, tüm üyeleri kan verme konusunda duyarlı olmaya çağırdı.   Şube Başkanı Güngör Kızılay’a Özçelik İş Sendikası olarak her zaman destek olduklarını ve bu desteklerini sürdüreceklerini vurgulayarak özellikle pandemi döneminde çok ciddi kana ihtiyaç duyulduğunu dile getirerek dün olduğu gibi bugünde İSDEMİR ailesi ve Özçelik İş üyeleri olarak bu kampanyanın başarıya ulaşacağına inançlarının tam olduğunu belirtip duyarlılıklarından dolayı tüm bağışçılara teşekkür ediyorum dedi.

Güngör’den Kan bağışı çağrısına davet Güngör’den Kan bağışı çağrısına davet

Önceki İçerikErdemir ve İsdemir BİST Sürdürülebilir Endeksi’nde yer alma başarısını sürdürdü
Sonraki İçerikBaşkan Savaş’tan Hatay’a Çağrı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.