İskenderun’da Orta Refüj Ve Kavşaklarda Bitkilendirme Çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, il genelinde sorumlu olduğu orta refüj ve kavşaklarda düzenleme ve bitkilendirme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Şehrin her köşesine fidan ve çiçek ekerek kent estetiğine önem gösteren HBB ekipleri, Hatay ‘ın her ilçesinde kavşak ve refüjlerde fidan ekerek şehri ayrı bir güzellik katıyor.

İskenderun ilçesinde Muammer Aksoy Caddesi Liman B kapısı civarındaki orta refüjdeki yenileme ve bitkilendirme işlemlerini tamamlayan Büyükşehir ekipleri, çalışmalarına Denizciler mevkiinde devam ediyor.

Ekipler, Denizcilerde mevcut orta refüjde başlatılan bordür yenileme, boyama, toprak ikmali, sulama sisteminin yenilenmesi ve bitkilendirme çalışmalarının en kısa süre içerisinde tamamlanacağını bildirdi.

İskenderun’da Orta Refüj Ve Kavşaklarda Bitkilendirme Çalışmaları İskenderun’da Orta Refüj Ve Kavşaklarda Bitkilendirme Çalışmaları

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.