Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarından Anlamlı Paylaşım

” ENGEL BEDENDE DEĞİL, BEYİNDEDİR.”
3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları öğrencilerinin hazırlamış olduğu etkinlikle her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğu vurgulandı.

İskenderun’da Okul Öncesi Eğitimde belirli gün ve haftalar ve önemli günleri oldukça önemseyen Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlediği etkinlikle yine farkını ortaya koydu.

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle yaptığı açıklamasında; “3 Aralık Dünya Engelliler gününde her bireyin hak ve özgürlüklerinin eşit olduğunu duyurmak amacıyla düzenlenen bu anlamlı günde amacımız her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğunu vurgulanmak istedik. Engel elde, ayakta, kulakta, zihinde değildir.. Her ne kadar Engelliler denilse de asıl engel onları görmeyen gözlerde, koşmayan ayaklarda, onlara uzanmayan kollarda ve onlarla sevgisini paylaşmayan kalplerdedir. Yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engelli bireylerin sadece bir gün değil her gün yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına pamuk öğrencilerimiz ile birlikte yaşadıkları zorlukları mesajlarımızla dile getirdik. Engel Bedende değil Beyindedir” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

ÖZEL HABER FOTO : MÜRSEL SEHER

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarından Anlamlı Paylaşım Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarından Anlamlı Paylaşım Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarından Anlamlı Paylaşım Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarından Anlamlı Paylaşım

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarından Anlamlı Paylaşım

Önceki İçerikKış Mevsiminde Metabolizma Ve Bağışıklık Sistemini Güçlendirmek İçin Öneriler
Sonraki İçerikŞehidimiz Memleketine Uğurlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.