ST SİMON OTEL SEÇKİN MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

ST SİMON OTEL Turistik Tesisleri Apart Otel ve ODA yaz ve kış Samandağ halkının hizmetindedir. Ayrıca Günübirlik bahçeli evlerimiz kiralıktır.
ÇEVLİK TATİL KÖYÜ

ST SİMON OTEL yetkilisi yapmış olduğu açıklamada ; 22 Oda kapasiteli otelimizde 15 normal, 4 tane de Apart ev şeklinde ,1 oda gökdelen denize ve dağa karşı, 2 tanede denize karşı odamız vardır.

7/24 yaz, kış açık olan otelimizde yerli ve yabancı ve yöre halkının kullanımına açıktır.

Her odada klima, banyo, sıcak ve soğuk su, televizyon, elbise dolabı, mini ve büyük buzdolabı mevcuttur. Apart evlerimiz dayalı döşeli olup tüm halkımızı ve misafirimizi otelimize bekleriz.

Adres: Kapısuyu Çevlik Mahallesi ve tatil köyü Samandağ / Hatay

Telefon: 0326 594 91 42 – 0532 215 00 97

web:www.simonotel@hotmail.com

ST SİMON OTEL SEÇKİN MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR ST SİMON OTEL SEÇKİN MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

ST SİMON OTEL SEÇKİN MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR ST SİMON OTEL SEÇKİN MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR ST SİMON OTEL SEÇKİN MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR ST SİMON OTEL SEÇKİN MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR ST SİMON OTEL SEÇKİN MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR ST SİMON OTEL SEÇKİN MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR ST SİMON OTEL SEÇKİN MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR ST SİMON OTEL SEÇKİN MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR ST SİMON OTEL SEÇKİN MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR ST SİMON OTEL SEÇKİN MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR ST SİMON OTEL SEÇKİN MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

ST SİMON OTEL SEÇKİN MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.